Skip to content

Geluk…..Geluk…..Geluk

Dit is voor mij een geluksmoment, genieten van de ondergaande zon. Adriana Siegersma

Wat is nu eigenlijk geluk… Is het nu een bijzaak of iets wat je ervaart?

Geluk, daar kun je aan werken. 50% Van ons geluksgevoel is genetisch bepaald. Hier kunnen we dus niets aan veranderen. Onze levensomstandigheden, arm of rijk, getrouwd of single en noem maar op, bepalen 10% van ons welbevinden. Op de andere 40% kunnen we zelf invloed uitoefenen met ons gedrag en met onze manier van denken. De percentages die hierboven geschreven staan zijn gemiddelden maar in hoeverre geven wij prioriteit aan ons geluk in deze tijd. Misschien is de tijd nu aangebroken om jezelf eens deze vraag te stellen…….Wanneer voelde ik mij gelukkig en vooral wat deed dat met mij. Gaf het je energie om van alles te gaan doen? Wat moet dat toch fijn zijn. Heerlijk niet meer jezelf in bochten wringen of op je tenen lopen en duidelijk je grenzen aan kunnen geven. Een leven zoals je zelf graag wilt leven een leven wat bij je past en wie je bent.

Ben jij ook toe aan wat geluk? Wacht niet te lang. Ik kan je helpen, de eerste stap heb je al genomen door een kijkje te nemen op mijn site. De tweede stap is contact met mij opnemen. Adriana Siegersma

Laat een reactie achter